Management integrat

Perfecţionare

Upgrade

ERP-ul tău la un click distanţă
  
  

MODULE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ultrices adipiscing amet elit.

 

REZULTATE

Clienti din sectorul de stat, sectorul privat si non profit

 

Download

Descarcati actualizari ale produselor noastre

 

RAPOARTE

Duis placerat justo eu nunc interdum ultrices etiam pharetra tellus sit.

 

20 de ANI DE CONSECVENŢĂ ERP

 

Compania Placebo a fost infiinţată în anul 1993 şi are ca principal obiect de activitate dezvoltarea şi implementarea de soluţii informatice integrate.

Preocuparea principală a companiei este să ofere soluţii viabile pentru toate domeniile de activitate: comerţ, servicii, producţie şi distribuţie.

Gama de produse ale companiei noastre a evoluat continuu în cei peste 20 ani de activitate intensă pe piaţa romănească. În prezent ne putem adresa clienţilor noştri cu peste 10 produse care îndeplinesc funcţii diferite: back-office, front-office, management control, aplicaţii speciale şi altele. Acestea sunt complet integrate în aşa fel încât să ofere un cât mai mare beneficiu utilizatorilor şi managerilor care folosesc sistemele Placebo.

Accentul pus pe calitatea serviciilor oferite a făcut ca firma Placebo să îşi dezvolte universul de clienţi din toate sectoarele de activitate. În acest moment în portofoliul firmei sunt peste 300 de clienţi activi pe întreg teritoriul Romaniei.

Unul dintre atuurile principale pe care le-au sesizat partenerii noştri este adaptarea permanentă a soluţiilor informatice la nevoile reale ale companiilor ce lucrează cu sistemele implemenate de Placebo.

În viitor, dorim să devenim una dintre cele mai importante companii integratoare de soluţii informatice dezvoltate pe cele mai noi platforme software şi care au la bază un know-how propriu. Acestea sunt menite să răspundă tuturor provocărilor secolului XXI în materie de cerinţe informaţionale şi de automatizare a proceselor specifice activităţii economice.